Foto: Unsplash Facebook i Instagram upozorit će vas na to da morate nositi zaštitnu masku

Facebook i Instagram upozorit će vas na to da morate nositi zaštitnu masku

Podsjetit će vas i ponuditi poveznicu na nadležna tijela koja se bave borbom protiv koronavirusa

Facebook je najavio proširenje svojih nastojanja za pružanjem pravodobnih i točnih informacija svojim korisnicima u pandemiji koronavirusa. Nakon što su predstavili informativni centar u kojem korisnici mogu dobiti informacije o koronavirusu relevantne za područje u kojem se nalaze, novost je i da će korisnike upozoravati na potrebu za nošenjem zaštitne maske, piše Zimo.

Upozorenje će se prije svega pojaviti na zaslonima korisnika u SAD-u, gdje je situacija s pandemijom koronavirusa sve ozbiljnija, a potom i u onim dijelovima svijeta u kojima je nošenje maski obvezno.

Tako će korisnici Facebooka i Instagrama, na vrhu svojih mobilnih zaslona vidjeti svojevrsno upozorenje i podsjetnik uz poruku 'kad ste u javnosti, prekrijte svoja usta i nos platnenom maskom' te poveznicu na nadležna tijela koja se bave borbom protiv koronavirusa.

Podsjetimo, Facebook je na svojim platformama Facebook i Instagram osmislio informativne centre u kojima korisnici mogu pronaći korisne informacije o tome kako zaštititi sebe i ljude oko sebe od koronavirusa, ali i ponuditi odnosno pronaći pomoć koju drugi korisnici nude u obliku nabave namirnica, lijekova ili jednostavno psihološku pomoć, donosi Zimo

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69872, "");
Pregledaj komentare