Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IDUĆEG UTORKA Četvrto izdanje Healthtech Adria Meetupa

IDUĆEG UTORKA Četvrto izdanje Healthtech Adria Meetupa

Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta ograničen

Otvorene su prijave za četvrto izdanje Healthtech Adria Meetupa.

Održat će se15. listopada u 18 sat u Centru za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Splitu (zgrada B, etaža -1).

'Imate sjajnu ideju za medicinski uređaj, ali niste sigurni kako je pretvoriti u stvaran proizvod? Ovo je prava prilika za vas! Pridružite nam se na uzbudljivom predavanju o tome koji su ključni koraci u prepoznavanju kliničkih potreba, prototipiranju i suradnji s IT sektorom. Ovo je idealna prilika za poduzetnike, istraživače i sve entuzijaste u healthtech sektoru da prošire svoje znanje i povežu se sa stručnjacima iz industrije', poručuju organizatori.

Predavači će biti izv. prof. dr. sc. Duje Čoko - izvanredni profesor na splitskom FESB-u, stručnjak za elektroničke sustave i instrumentaciju, koji će podijeliti svoje znanje o prepoznavanju kliničkih potreba i prototipiranju te izv. prof. dr. sc. Josip Musić - izvanredni profesor na splitskom FESB-u, član Hrvatskog robotičkog saveza i stručnjak za robotiku i strojno učenje, koji će sudionike inspirirati svojim iskustvom u suradnji s tehnološkim sektorom na razvoju medicinskih uređaja.

Meetup će otvoriti Pinija Poljaković, komunikacijska stručnjakinja i trenerica javnih i medijskih nastupa, koja će uvesti publiku u temu i najaviti naše predavače.

Nakon predavanja, Marko Mimicaiz NetHub akceleratora vodit će intervju s našim predavačima, nakon čega ćete imati priliku postaviti svoja pitanja i saznati više o izazovima i mogućnostima u razvoju medicinskih uređaja.

Sudjelovanje je besplatno, ali prijave su obavezne, broj mjesta je ograničen. Osigurajte svoje mjesto putem linka.

Vaša reakcija na temu