Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Isprobali smo i oduševili se: Evo što je tekući klorofil i zašto ga odjednom svi piju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Isprobali smo i oduševili se: Evo što je tekući klorofil i zašto ga odjednom svi piju

Tekući klorofil, zelena infuzija za unaprjeđenje zdravlja, postao je gotovo preko noći svjetski megahit zahvaljujući njenom sjajnom učinku koji je preplavio i TikTok. Potražite ga u bio&bio i isprobajte sve njegove benefite

Klorofil kao dodatak prehrani najčešće dolazi u prahu ili tabletama, a Kernnel premium je osmislio način kako ga upakirati u bočicu. Ovaj praktični koncentrat u kapima jedinstven je na našem tržištu, a nalazi se i na policama omiljenih nam bio&bio trgovina. Poznate osobe među kojima su Gwyneth Paltrow i Ršeese Witherspoon kunu se u njezine beauty učinke, a niz korisnika svjedoči o brojnim drugim pozitivnim načinima djelovanja na organizam: od anti-age učinka, čišćenja akni, sjajne i zdrave kože, preko ubrzavanja metabolizma, jačanja imuniteta, mršavljenja, sve do detoksikacije i vraćanja energije. No, ovdje se ne radi o prolaznom trendu, klorofil bismo trebali uključiti u svakodnevnu self care rutinu. Evo i zašto. 

Deset razloga da već danas počnete piti tekući klorofil 

Našem organizmu zelenog nikad dosta, a uz Kernnel koncentrat klorofila u kapima u samo nekoliko sekundi možete pripremiti funkcionalan napitak i svom organizmu priuštiti moćnu zelenu infuziju, i to ne samo sada, ljeti, već ćemo u njemu uživati cijele godine. Kernnel koncentrat klorofila osvježavajućeg je okusa, s prirodnom aromom mente. 

1. Izvrstan je antioksidant za prirodni detox 

2. Alkalizira i donosi pH ravnotežu 

3. Blagotvorno djeluje na gastrointestinalni sustav 

4. Smiruje upale, izvana i unutra 

5. Pospješuje hidrataciju organizma 

6. Pomaže u održavanju zdravog probavnog sustava 

7. Energizira i vitalizira organizam 

8. Obnavlja crvene krvne stanice

9. Uklanja neugodan zadah i mirise tijela 

10. Doprinosi zdravoj i blistavoj koži 

Kako koristiti klorofilnu vodu? 

Idealno je konzumirati 40 kapi koncentrata klorofila dnevno, stoga napitak pripremite dva puta dnevno, najbolje ujutro i navečer. Kušali smo klorofilnu vodu i stvarno je sjajna! 

• Uz pomoć praktične kapaljke 20 kapi koncentrata dodajte u 2 dcl vode, soka ili drugog tekućeg napitka

• Koristite hladnu ili mlaku vodu jer će pretjerana toplina neutralizirati aktivne enzime iz klorofila

• Po želji, vodi dodajte nekoliko kapi organskog limuna, đumbir ili svježi krastavac i uživajte u vitalizirajućem učinku

Koncentrat klorofila u kapima možete kupiti u webshopu ili prošetati do jedne od splitskih bio&bio trgovina u centru Mall of Split, City Centeru one ili u Ulici Ruđera Boškovića bb te osjetiti sve benefite koje pruža vašem tijelu. Uzdravlje!

Vaša reakcija na temu