Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Jedini uređaj za magnetsku rezonancu u Klinici za tumore pokvaren

Jedini uređaj za magnetsku rezonancu u Klinici za tumore pokvaren

Oglasio se ravnatelj

Pacijenti govore da je u Klinici za tumore KBC-a Sestre Milosrdnice pokvaren jedini uređaj za magnetsku rezonancu, a potvrdio je to i ravnatelj bolnice Davor Vagić.

Kako govori za 24 sata, ne radi dio helija u urešaju, a u tijeku je popravak uređaja. Ipak, dodaje, ne zna kada će biti završen i kada će MR biti u funkciji.

Osvrnuo se potom i na opcije koje pacijenti imaju sada.

'Dio pacijenata prebačen je u KBC Sestre milosrdnice, naša bolnica ima tri uređaja za MR. Ne očekujemo veća čekanja za tu pretragu, onkološki pacijenti imaju prednost. Naš Zavod za radiologiju ima sve pod kontrolom', rekao je Vagić.

Podsjetimo, prošle je godine u istoj klinici došlo do problema s napajanjem pa nije bio dostupan uređaj za zračenje kojem ranije iste godine pacijenti nisu imali pristup čak pet dana nakon što je još jednom procurio krov.

Vaša reakcija na temu