Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PREDAVANJE U KAŠTELIMA: O novostima u dijabetičkoj tehnologiji

PREDAVANJE U KAŠTELIMA: O novostima u dijabetičkoj tehnologiji

Govorit će Davor Skeledžija, aktivist za prava osoba s dijabetesom

Dijabetičko društvo Kaštela, uz podršku tvrtke Stradivari, priprema predavanje naziva 'Novosti u tehnologiji'. Održat će se u subotu, 23. rujna, s početkom u 18 sati na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 628a, Kaštel Kambelovac (na staroj kaštelanskoj cesti, bivši restoran Buža).


'Postojeća dijabetička tehnologija stalno se nadograđuje a dolaze nam i noviteti. Davor Skeledžija, urednik portala Nainzulinu i vodeći aktivist za prava osoba s dijabetesom, prava je osoba za razgovor o dostupnoj dijabetičkoj tehnologiji u Republici Hrvatskoj. 

Dođite, educirajte se, raspravljajte i pitajte sve što vas zanima jednog od ključnih aktera u dijabetičkom svijetu', poručuju organizatori. 

Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranim građanima Kaštela i okolice. Trebaju samo najaviti dolazak ispunjavanjem prijavnice na poveznici

Vaša reakcija na temu