Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Specijalna bolnica za ortopediju Biograd oglasila natječaj za popunu 14 radnih mjesta

Specijalna bolnica za ortopediju Biograd oglasila natječaj za popunu 14 radnih mjesta

Traženim specijalistima Grad nudi i smještaj

Ravnatelj Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru, Mate Kutleša raspisao je natječaj za 14 radnih mjesta za medicinsko i pomoćno osoblje.

Biogradska bolnica treba i ponavlja natječaj za specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije te specijalista interne medicine. Za ova tri stalna mjesta specijalist važe posebni uvjeti: ustanova će izabranom kandidatu osigurati smještaj, ukoliko na području županije nema riješeno stambeno pitanje. 

Gradonačelnik Ivan Knez davano se pohvalio gradskim stanovima koja daje za takve kadrove u bolnici u kojoj je do 2022. godine bio predsjednik Upravnog vijeća.

Ponovno se oglašavaju i radna mjesta na neodređeno za doktora medicine – specijalizanta iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine te doktora medicine – specijalizanta iz ortopedije i traumatologije.

Bolnica želi zaposliti i prvostupnika fizioterpije, medicinsku sestru, kao i spremačicu, pomoćnik radnika u službi prehrane. Na određeno vrijeme u trajanju od jedne godine posao se nudi na radno mjesto višeg referenta za upravne i administrativne poslove.

Natječaj se također ponavlja za pripravništvo prvostupnika radiološke tehnologije koje će trajati godinu dana.

Za sva oglašena mjesta rok prijave je 8 dana, javlja 057 Info.

Vaša reakcija na temu