Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U samo četiri tjedna do snažnijeg imuniteta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U samo četiri tjedna do snažnijeg imuniteta

Ne postoji čarobni napitak koji ispunjava vaše zdravstvene želje, ali postoji napitak čija provjerena receptura iz davnina dubinski obnavlja i osnažuje tijelo i duh

Ljekovita svojstva cikle poznata su još iz antičkih vremena, đumbir kao začinsku biljku ljudi koriste već dulje od 7000 godina, a čest je bio i u pripravcima starih Rimljana i Grka. Same za sebe ove su namirnice snažne i kada se cikli pridružuju đumbir, limun i ljekovito bilje, sinergijom grade nov napitak za poboljšanje imuniteta. Poljupci duha, Geisterküesse, taj je napitak i njegova moć je jedinstvena. 

- Ovaj napitak potiče energiju i budi nas iznutra, kako ujutro, tako i kasno poslijepodne kada se naporan radni dan bliži kraju. Sa svakim gutljajem, kao kroz poljubac duha iz riznice prirode, poklonjeno je ljudskom tijelu i duhu osnaženje, da bi novom snagom mogao oblikovati svoj život i u njemu uživati - navodi se u opisu napitka.

Mjesec dana za zdravlje   

U samo četiri tjedna dugoročno se obnovljaju stanice i osnažuje imunitet. 

- Poljupci duha je funkcionalni napitak pažljivo komponiran probranim i odabranim sastojcima dodavanim u precizno određenom omjeru i redoslijedu. Međusobni čvrsti spoj fizičke i duhovne energije, oslobođenom od smetnji, rezultira zdravstvenim procesom koji sakuplja energiju, gradi i razvija je u dubini našeg bića sve do ozdravljenja. Nazdravljajući s napitkom Poljupci duha budite pobjednik u borbi protiv bolesti izazvanih virusima.


Posebnost recepture seže u davnu prošlost 

Poljupci duha, odnosno Geisterküsse, funkcionalni je napitak na bazi cikle pomiješan s pomno probranim i usklađenim sastojcima iz prirode. 

- Star je kao čovječanstvo, tada praćen molitvama u zvjezdanoj noći, pripreman prije ponoći, koji je konačno ponovo našao put u ljudsku obitelj. Kao što su se oduvijek dobre misli rađale u duši čovjeka tako je i ovaj jedinstveni napitak nastao iz najboljih sastojaka koje daje priroda, a njegovu veliku snagu iscjeljivanja potvrđuju u zahvalnosti mnogi koji ga piju. Intuiciji treba dozvoliti da prišapne odgovore u ova izazovna vremena, te je i ovaj napitak nastao tim tajanstvenim putem da nam pomogne sada kad nam to najviše treba. Geisterküsse je dar čovječanstvu - pustimo ga da dođe među nas - poručili su za kraj iz tvrtke koja proizvod stavlja na hrvatsko tržište.

Vaša reakcija na temu