Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UDRUGA MENTOR: Program radionica za roditelje 'Obiteljske karike'

UDRUGA MENTOR: Program radionica za roditelje 'Obiteljske karike'

'Dobit ćete more korisnih savjeta i naučiti tehnike uz koje ćete lakše i bezbolnije prebroditi izazove'

Udruga Mentor iz Splita predstavlja 'Obiteljske karike' – radionice na kojima nećete dobiti recept kako biti savršen roditelj ili kako odgojiti dobro dijete, no dobit ćete more korisnih savjeta i naučiti tehnike uz koje ćete lakše i bezbolnije prebroditi izazove s kojima se svakodnevno ili u određenim situacijama suočavate. Kako se nositi s burnim emocijama djece? Kako usmjeravati dijete, postaviti granice i reći mu ne? Kako razgovarati s djetetom o razvodu ili gubitku bliskih osoba? Kako riješiti naizgled nerješive situacije u obiteljskim odnosima? Nema čarobne formule za savršeno roditeljstvo, ali postoji put prema uspješnoj komunikaciji i boljim obiteljskim odnosima.

Radionice se održavaju dva puta mjesečno u prostoru udruge Mentor, ponedjeljkom u 19 sati, a jedna radionica traje 90 minuta. Sljedeća radionica održat će se u ponedjeljak, 28. listopada, na temu 'Kontakti i granice':

Kako razviti učinkovite načine suočavanja te nošenja sa zahtjevima svakodnevice, postavljati zdrave granice i njegovati ispunjavajuće odnose? Što su psihološke /osobne/ granice i čemu služe? Poznate su nam fizičke granice poput ograda i zidova, međutim postoje i psihološke, osobne granice. Mogli bi ih zamisliti kao nevidljive ograde ili zidove (s vratašcima) koji nas mentalno, emocionalno i fizički odvajaju od drugih. Osim što osobne granice razdvajaju mene od drugih,  također definiraju i kako smo povezani i gdje su točke naših susreta. Postoje različite vrste osobnih granica i one su osnova naših odnosa.  Naše osobne granice se nalaze tamo gdje ih sami postavimo. Ili možda tamo gdje nam ih drugi postave? Odgovore ćemo vam ponuditi na radionici naslova 'Kontakti i granice'.

Svi zainteresirani roditelji mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnice dostupne na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/cjSZ8967zKHSntUu9.

Uz prijavnicu, za sve ostale informacije o programu i načinu uključivanja u aktivnosti, možete posjetiti stranicu www.mentor-split.hr/obiteljske-karike, ili nam se javiti putem e-maila: mentor.split@gmail.com.



Vaša reakcija na temu