Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Uvedeni punktovi za testiranje na hripavac

Uvedeni punktovi za testiranje na hripavac

'Dođite s maskom'

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je kako se testiranje na hripavac (pertussis) provodi svaki radni dan od 8 do 11 sati. Osim toga, testiranje na hripavac moguće je napraviti i u subotu 2. prosinca od 8 do 11 sati, u Zagrebu.

Za uzimanje uzoraka krvi na serološke pretrage na hripavac (pertusis) potrebno je naručiti se na broj telefona 01/486 3236 radnim danom od 11 -14 sati ili na ambulanta@hzjz.hr

Lokacija: 

Uzimanje uzoraka za testiranje na covid-19 i hripavac te opcionalno i ostale respiratorne viruse, provodi se u montažnom objektu koji se nalazi na travnatoj površini ispred Rockefellerove 12, Zagreb.

Po dolasku javite se osoblju ispred montažnog objekta na prethodno navedenoj lokaciji.

U petak, 1. prosinca 2023. godine otvara se Drive in punkt (Mirogojska c. 16) za PCR testiranje na hripavac koje provodi NZJZ Dr. Andrija Štampar. Radno vrijeme Drive in punkta je od ponedjeljka do petka od 11 do 14 sati.

'Molimo pripremiti potvrdu o uputnici ili zdravstvenu iskaznicu i popunjeni obrazac.  Obrazac možete preuzeti ovdje

Preporučujemo pacijentima da na testiranje dolaze sa zaštitnom maskom', poručuju iz HZJZ-a.

Vaša reakcija na temu