Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Fuck Off I Love You' Anđela Jurkasa večeras u kinu Karaman na Splitskom filmskom festivalu

'Fuck Off I Love You' Anđela Jurkasa večeras u kinu Karaman na Splitskom filmskom festivalu

Radi se o priči o sukobu koncepta ljubavi 20. i 21. stoljeća

U srijedu, 13. rujna, u kinu Karaman s početkom u 18.45 sati u sklopu programa Splitskog filmskog festivala bit će prikazan film austrijskog redatelja Virgila Widricha 'Noć od
1000 sati'. Film je to o okupljanju obitelji Ullich u njihovoj obiteljskoj palači, koje prekidaju preminuli preci, pokrećući niz događaja. Čitav film snimljen je uz korištenje virtualne scenografije back projekcijom.

U 20.45 u kinu Karaman slijedi film domaćeg redatelja Anđela Jurkasa 'Fuck Off I Love You', ljubavna priča o sukobu koncepta ljubavi 20. i 21. stoljeća.

U kinoteci Zlatna vrata posjetitelji će u 19 sati moći pogledati filmove iz Programa hrvatskog kratkog filma, nakon čega slijedi argentinski dugometražni 'El Fausto Criollo' redatelja Fernanda Birrija: u Argentini 19. stoljeća čuvari stoke sjede na korijenu stabla ombu, ispijaju džin i mate čaj te prepričavaju jedan drugome impresije s izvedbe Goetheova Fausta u starom kazalištu u Buenos Airesu.

U Gradskoj knjižnici Marka Marulića u 17 sati na rasporedu je predavanje Georgea Barbera Harsh Reality/Poetic reality - Umjetnički odgovor na rat.

Do kraja tjedna u Multimedijalnom kulturnom centru od 14 do 19 sati otvorena je izložba G.H. Hovagimyana,  a za sve posjetitelje u istom terminu slobodan je ulaz na prezentacije virtualnih projekata. Također, ulaz na sve projekcije u kinoteci Zlatna vrata je slobodan.

Vaša reakcija na temu