DokuMa: Pips, Chips & Videoclips, Kiša metaka, ABOP, Kawasaki 3p...
Dokuma Film Festival Piše: Dalmatinski portal

DokuMa: Pips, Chips & Videoclips, Kiša metaka, ABOP, Kawasaki 3p...

Makarska će od 3. do 7. lipnja postati centar filma i glazbe

DokuMA Film Festival je međunarodni festival dokumentarnog filma čije će se drugo izdanje održati od 3. do 7. lipnja 2015. u Makarskoj. Uz bogati filmski ove godine posjetitelje očekuje i petodnevni zabavno-glazbeni program. Ulaz na sve koncerte i partyje će biti slobodan.

U Makarskoj će nastupiti jedan od najvećih domaćih bendova Pips, Chips & Videoclips, nakon trijumfalnog rasprodanog koncerta u Domu sportova u prosincu prošle godine, kojeg su gotovo svi mediji, ali i publika proglasili domaćim koncertom godine.

Kawasaki 3p će predstaviti novi album 'Goli zbog pasa', koji je već zasjeo na vrh liste prodanih albuma i većina kritičari napominje kako im je to do sada uvjerljivo najbolji album u karijeri.

Kiša metaka ili MC-evi Vojko Vrućina iz skupine Đječaci, Krešo Bengalka, Oreb i DJ VRH, član Loopjunkies kolektiva čitavo desetljeće rade zajedno u raznim formacijama, a ubrzo su izrasli u novi standard hip-hopa ovog područja. Oni su inovatori zaslužni za stavljanje Hrvatske na kartu gangsta rapa.

ABOP (After je bolji od partyja), je audiovizualni fenomen koji hara glazbenim festivalima i klupskom scenom protekle tri godine. Usavršili su žive nastupe, ili bolje rečeno audiovizualne performanse u kojima kombiniraju dub, rave, electro, techno, drum and bass. To je elektronika s punk energijom za koju je uvelike zaslužna živa ritam sekcija sastavljena od dva sjajna bubnjara.

Gatuzo je dinamičan zagrebački rock dvojac (Damir Trkulja Šiljo – gitara i vokal, Goran Martinjak – bubanj). U današnjoj minimalističkoj postavi rade od početka 2004. godine. Svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju eksplozivni rock koji krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

RASPORED ZABAVNO-GLAZBENOG PROGRAMA:

Noć sa srijede 3. lipnja na četvrtak 4. lipnja

23 – 4h – Pivnica Pivac: party otvaranja

Noć sa četvrtka 4. lipnja na petak 5. lipnja

1 – 5h – Poluotok Sv. Petar: koncert Pips, Chips & Videoclips, afterparty

Noć s petka 5. lipnja na subotu 6. lipnja

1 – 5h – Poluotok Sv. Petar: koncerti Kiša metaka & ABOP, Kuga party

Noć sa subote 6. lipnja na nedjelju 7. lipnja

1 – 5h – Poluotok Sv. Petar: koncert Kawasaki 3p, afterparty

Noć s nedjelje 7. lipnja na ponedjeljak 8. lipnja

23 – 4h – Pivnica Pivac: koncert Gatuzo, party zatvaranja

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(4182, "");
Pregledaj komentare
29