Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BESPLATAN SLADOLED 'Ice Cream Shop by Premis' uveseljava svoje kupce za kraj ljeta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BESPLATAN SLADOLED 'Ice Cream Shop by Premis' uveseljava svoje kupce za kraj ljeta

Popularno okupljalište sladokusaca časti svoje obožavatelje

Već smo pisali o Ice Cream Shopu by Premis koji je otvorio svoja vrata ovo ljeto i u kratko vrijeme postao nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje slatkog ili kako u Ice Cream Shopu zovu svoje kupce - sladokusce. 

Posjetili smo ih u Makarskoj i još jednom se uvjerili da u Ice Cream Shop by Premis možemo polizati jedan od najboljih sladoleda na Jadranu. Iza njih je uspješna sezona što se da prepoznati i po dugim redovima ispred. Dok čekamo zapuhne nas miris svježe pečenog brioche peciva za Ice Cream Burger po kojem je Ice Cream Shop by Premis postao prepoznatljiv i jedinstven. Za okus se teško odlučiti u mnoštvu ponude, a pobrinuli su se i za vegan i gluten free kutak u svojoj ponudi. 

'Za kraj ljeta i uspješno privođenje sezone kraju, odlučili smo počastiti naše vjerne sladokusce besplatnim sladoledom', kaže Andrea Premeru, voditeljica Ice Cream Shopa. 

'U nedjelju, 15. listopada, od 14 sati pa sve do isteka zaliha čekamo vas u Ice Cream Shopu na druženju i sladoledu. Hvala vam što ste bili s nama ovo ljeto i jedva čekamo proljeće da opet otvorimo svoja vrata', dodala je.

Ovaj sunčani vikend u svoje planove ubacite i vrhunski sladoled te pravac Makarska. Na adresi Šetalište sv. Petra 1 čeka vas sladoled koji će zadovoljiti nepce svakog sladokusca. 

Vaša reakcija na temu