Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'KUĆICE' STIŽU U PERIVOJ Novi program starta u subotu, hoće li se u restoranskoj bašti tražiti mjesto kao prošle godine?

'KUĆICE' STIŽU U PERIVOJ Novi program starta u subotu, hoće li se u restoranskoj bašti tražiti mjesto kao prošle godine?

Četvrtkom i nedjeljom moći će se uživati u uživo glazbi, a ostalim danima će muziku puštati DJ-evi

Nakon prošlogodišnje 'Božićne bajke', restoran Perivoj ponovno priprema događaj koji bi mogao postati hit. Ponovno će se u dvorištu tog restorana postaviti 'kućice', a organiziraju - Dane piva. 'Oktober fest' u Perivoju počinje u subotu, 26. listopada, u 18 sati, a trajat će do 17. studenog.

Pet kućica (Velvet,Toxic, Modesty, glo glo glo i Beertija) nudit će hranu i piće, a bit će postavljen i veliki 'beer me up' šank.

Četvrtkom i nedjeljom moći će se uživati u uživo glazbi, a ostalim danima će muziku puštati DJ-evi.

Vaša reakcija na temu