LATINO STUDIO 54 NIGHT BY DJ T Ove subote nastavak provjereno dobre zabave u Ami beer&food pubu!

LATINO STUDIO 54 NIGHT BY DJ T Ove subote nastavak provjereno dobre zabave u Ami beer&food pubu!

Dobra zabava uvijek traži i dobru hranu. Mnogi poput nas vole ovo mjesto od prvog dana, zato rezervirajte i vi svoje mjesto na vrijeme (+385958376083)

Ove subote u Amija nastavlja se dobra zabava. Uz promotivne ponude jela i pića za dobru atmosferu pobrinut će se DJ T koji će zabaviti goste uz latino Studio 54 hitove.

- Amijev tim garantira dobar provod - uz prijateljsku atmosferu koja budi zadovoljstvo u vama, visoku postavljenu ljestvicu kvalitete, želju i izrazitu volju mladih ljudi koji tu rade, te iskrene odlučnosti da ponude nešto novo, novu priču u našem gradu - poručili su.

Doručak, dnevna ponuda jela, dnevni menu od tri slijeda koji se nudi za 65 kn, Gurmanske Ami plate za 2 do 8 osoba,  hladne plate, odabrani sirevi s medom, Ami burger, kobasice, ljuta pileća krilca, rebarca, tortilja, nachosi… samo su dio uistinu bogate menu karte pokrijepljene velikom ponudom piva, grif piva, točenog piva…

- Mnogi poput nas vole ovo mjesto od prvog dana, zato rezervirajte i vi  svoje mjesto na vrijeme (+385958376083). Sva događanja, ali i nagradne igre koje slijede u Ami beer and food pratite na društvenim mrežama - dodali su iz Ami beer&fooda, koji se nalazi u Bihaćkoj 2B.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(72575, "");
Pregledaj komentare