Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press / Pixabay 'Pitaj rodbinu' i osvoji večeru za četvero!
EU izbori: iskoristi svoj glas Piše: Sponzorirano

'Pitaj rodbinu' i osvoji večeru za četvero!

Video-natječaj Dalmatinskog portala

U tijeku je zabavno-edukativni video-natječaj naziva 'Pitaj rodbinu' u okviru kojeg Dalmatinski portal nagrađuje ukupno deset kreativnih sudionika večerama za četiri osobe u restoranima na području Splita i okolice. 

Cilj je natječaja, kako smo ranije objavili, povezati mlade i pripadnike starije populacije te ih motivirati na promišljanje i informiranje o europskim izborima. Pritom ih ujedno želimo potaknuti da iziđu na birališta 9. lipnja 2024., odnosno da iskoriste svoj glas. 

Pravila su za sudjelovanje jednostavna:

  • video treba sadržavati kratko objašnjenje zašto bi svi trebali izići na izbore
  • video treba trajati između dvije i tri minute
  • video treba biti autorsko djelo u cijelosti
  • video može biti snimljen mobitelom/kamerom.

Prijave se vrše slanjem osobnih podataka (imena i prezimena autora i broja mobitela) te videa na e-mail adresu info@dalmatinskiportal.hr s naznakom Video-natječaj 'Pitaj rodbinu' ili na WhatsApp (095 5208 900 - Ana). Otvorene su do 2. lipnja 2024., no veću šansu osvajanja nagrade imaju ranije prijavljeni - jer ulaze u konkurenciju od početka do kraja, u više krugova objave pobjednika. 

Nagrađeni videi objavit će se na Dalmatinskom portalu i pripadajućim društvenim mrežama.

Europski izbori u Hrvatskoj, napomenimo, održat će se 9. lipnja 2024. Biračko pravo imaju hrvatski državljani stariji od 18 godina. Birači u Hrvatskoj izabrat će 12 zastupnica i zastupnika u Europskom parlamentu. 


***

Objava je realizirana uz potporu Europskog parlamenta. Za sadržaj je odgovoran isključivo Dalmatinski portal. 

Vaša reakcija na temu