Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
50 SKANDI DARUJE SVOJE ČITATELJE! Kako se, s pet slova, imenom zove kviz-voditelj Filipović?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

50 SKANDI DARUJE SVOJE ČITATELJE! Kako se, s pet slova, imenom zove kviz-voditelj Filipović?

Kupite novi 684. broj 50 SKANDI, upišite točan odgovor od 5 slova u skandinavku na 11. stranici, dopišite ime i prezime, sve to snimite mobitelom i pošaljite na mail-adresu Kviskoteke! Čeka vas poklon!

Upišite pravih 5 slova i dočekat će vas lijepo iznenađenje! Čitatelje Dalmatinskog portala časti najveći i najdugovječniji hrvatski skandi-magazin 50 SKANDI, enigmatski dvotjednik koji će ovog lipnja obilježiti 27 godina neprekidnog izlaženja! 

50 SKANDI svojom nepobjedivom formulom osvaja rješavače još od 15. lipnja 1994., a riječ je o uvjerljivo najkvalitetnijem magazinu sa skandinavkama u Hrvatskoj, koji je suvereno preživio bezbrojne pokušaje imitacija.


Poštovani čitatelji, dovoljno je da nabavite novi 684. broj 50 SKANDI (upravo na kioscima!), okrenete 11. stranicu, te da isključivo kemijskom olovkom ili flomasterom ručno upišete pravih 5 slova konačnog rješenja (osobno ime našega najpopularnijeg kviz-voditelja) u kvadratiće popularne skandi-kameleonke, te da negdje na istu stranicu dopišete svoje ime, prezime i adresu!

Potom točno rješenje od 5 slova, te vlastito ime i prezime, snimite mobitelom (i to tako da se uhvati cijela gornja polovica stranice lista!), te fotografiju pošaljite na mail: info@kviskoteka.hr 

Pažnja: jedna fotografija može se poslati samo jednom (i, naravno, osvojiti samo jedan dar).

Spremili smo lijep poklon iznenađenja za svakog tko, poštujući propozicije, pošalje točan odgovor! 

50 SKANDI vas časti, uživajte!

Vaša reakcija na temu