Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mladen Božanić: Svake godine Split dokazuje da je grad solidarnosti, hvala svakom pojedincu koji je sudjelovao u akciji 'A di si ti?!'

Mladen Božanić: Svake godine Split dokazuje da je grad solidarnosti, hvala svakom pojedincu koji je sudjelovao u akciji 'A di si ti?!'

Cilj ove akcije udruge MoSt je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva

Devetnaesta po redu promotivno-humanitarna akcija udruge MoSt 'A di si ti?!' održava se danas na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK Split. Uživo smo se javili s najdugovječnije akcije udruge MoSt koja za cilj ima senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva.

- Prezadovoljni smo odazivom, ovo nam je do sada najveća akcija. Vjerujem da je ovakvom odazivu pogodovalo lijepo vrijeme, a ovdje ćemo biti do 14 sati. Ovim putem pozivam sve građane da nam se pridruže, podrže akciju i zabave se. Ove godine smo pojačali zabavni program, a tu je i Djed Božićnjak - otkrio je Mladen Božanić koji kaže da je ova akcija nadišla sva očekivanja.


Kao i proteklih godina, sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je korisnicima, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnike. Trenutno je u Centru smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge poludnevnog boravka i socijalne samoposluge koristi više od 150 korisnika.


- Nije ovo samo akcija Udruge Most, ovo je akcija svih volintera, sudionika i građana. Svake godine potičemo na volinterstvo, solidarnost i na senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućnika. Svake godine Split dokazuje da je grad solidarnosti, hvala svakom pojedincu - poručio je Božanić te zainteresirane volontere pozvao na adresu Gundulićeva 52. 


Akcija je od početka privukla veliki broj posjetitelja koji imaju priliku na 62 štanda kupiti nove i rabljene predmete, rukotvorine, božićne ukrase, kolekcionarske predmete, domaće proizvode i različite usluge.



Vaša reakcija na temu