Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
A'E kitchen & wine bar organizira proslave krštenja, prve pričesti i krizme
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

A'E kitchen & wine bar organizira proslave krštenja, prve pričesti i krizme

'Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju'

Krštenje, prva pričest i krizma uvijek su veliki događaji, kako za djecu tako i za njihove obitelji. Stoga, u ugodnom ambijentu, priredit ćemo nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo vas i vaših gostiju. Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju, od izbora samo najboljih i najsvježijih namirnica, bogate vinske karte, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja - poručili su iz A'E kitchen & wine bara, smještenog u Radunici. 


Objekt ima kapacitet 90 sjedećih mjesta. S obzirom na raznovrsnost ponude i cijene usluga, za sve dodatne informacije može ih se kontaktirati telefonski na broj +385 98 9067 595  ili putem e-maila: winebaraesplit@gmail.com.

- Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima! - poručili su za kraj.


Vaša reakcija na temu