Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BACKBAR PLANA B: Bajagina večer u splitskom klubu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BACKBAR PLANA B: Bajagina večer u splitskom klubu

Koncert će se održati u petak

Tjedan dana prije samog Božića priredit ćemo vam večer u čast jednog od najvećih umjetnika i autora - Momčila Bajagića Bajage, koji već više od 35 godina gradi uspješnu karijeru na cijeloj regijskoj sceni - poručili su iz BackBara Plana B.

Bajaga tribute 'Jahači magle' nastupit će u tom splitskom baru u petak, 16. prosinca. Početak večeri je u 22 sata, a koncert starta u 23.

- Bajaga i Instruktori osamdesetih godina su među najpopularnijim i najtiražnijim domaćim bendovima, zahvaljujući velikim hitovima 'Berlin', 'Zažmiri', 'Dobro jutro, džezeri', 'Samo nam je ljubav potrebna', '442 do Beograda', 'Plavi safir', 'Vjerujem, ne vjerujem' i mnogim drugima. Čitatelji časopisa Rock ga 1984. proglašavaju za 'Rock ličnosti sezone', a nakon čega dobiva nebrojene glazbene nagrade. U devedesetima Bajaga i Instruktori uspijevaju opstati uz povremene promjene postave, a status velikog benda učvršćuju izdanjima 'Četiri godišnja doba' (1991.), 'Muzika na struju' (1993.) i 'Od bižuterije do ćilibara' (1996.), a muzika puna optimizma i dalje uspijeva prijeći granice nekada zajedničke države. Procjenjuje se da su Bajaga i Instruktori u dosadašnjoj karijeri prodali više od pet milijuna nosača zvuka - naveli su iz BackBara.

Bajagine hitove izvest će band koji to itekako dobro i autentično radi -bjelovarska grupa Jahači magle, nekadašnji pobjednici 1. Splitskog rock festivala koji su 2011. godine s Bajagom i Instruktorima odsvirali Karlovačko live turneju po Hrvatskoj, gdje su se i zarazili pozitivnom energijom svojeg Bjelovarčana i dobrim vibracijama koje širi. Kao Bajaga tribute band, poznati kao Jahači magle, nastupali su širom regije od Kopra do Sarajeva, a ovoga puta predstavit će se splitskoj publici s kojom će zajedno otpjevati najveće Bajagine hitove. Osnovani su 2005., godine, a uz dobar autorski rad mnogi ih hvale po uspješnim obradama Bajage, a i mnogih drugih bandova 80-ih, te odličnoj energiji na bini.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a može se kupiti preko sustava Entrio.

Vaša reakcija na temu