Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay BETON KINO Radionica virtualne stvarnosti u MKC-u Split

BETON KINO Radionica virtualne stvarnosti u MKC-u Split

Evo kako se možete prijaviti

Radionica virtualne stvarnosti održat će se u svibnju u MKC-u Split.

Radionica ima za cilj upoznati polaznike s teorijskim i praktičnim znanjima bitnim za korištenje VR alata, tehnologije koja danas ima široku primjenu na polju umjetnosti, edukacije, zabave…

Drugi modul VRadionice koji možete pohađati u svibnju, fokusirat će se na slikanje i crtanje u virtualnoj stvarnosti, te pruža sudionicima znanja i vještine kako koristiti digitalne alate i tehnike za stvaranje umjetničkih radova unutar VR prostora.

Program svakog modula sastoji se od uvodnog teorijskog predavanje nakon čega slijede praktični programi, što je ukupno 8 sati intenzivnog rada u virtualnom prostoru. Voditelj radionice je Ivor Igrec.

Modul 2: crtanje i slikanje u VR prostoru

- 15.05.  srijeda  17.30 – 19.30 teorijski uvod

- 17.05. petak   18.30 – 21.30 praktični dio I

- 22.05. srijeda  18.30 – 21.30  praktični dio II

Radionica je besplatna ali ograničenog broja polaznika. Preferirana dob polaznika + 15 godina. Rok za prijavu na modul II: 10. 05. 2024. Prijave putem online obrasca.

Organizator je MKC Split uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita.

Vaša reakcija na temu