Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Bez Mister Mota niste u motu!
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Bez Mister Mota niste u motu!

Specijalizirana trgovina muških odijela nalazi se u Ulici Domovinskog rata 45

Mister Mot je specijalizirana trgovina muških odijela, s iskustvom i tradicijom dužom od 25 godina, a prodavaonica gdje se može isprobati sva odjeća koju nudi ova tvrtka nalazi se u Ulici Domovinskog rata 45.


Uz široki asortiman muških odijela u svim veličinama i krojevima nudi košulje, kravate, cipele i kapute, te sve dodatke potrebne za modernog muškarca poznatih svjetskih i domaćih brandova. 

- Profesionalno i ljubazno osoblje spremno je udovoljiti svim željama jer  nam je zadovoljstvo kupca na prvom mjestu. Mister Mot donosi modu svjetskih brandova na samo par koraka od Vas, stoga posjetite nas, jer niste u motu bez Mister Mota - poručuju iz ove splitske tvrtke.

Vaša reakcija na temu