Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Biškić o Eurosongu: Osim našeg Baby Lasagne jedino je Italija vridila. Ostali ili nemaju pojma pjevat ili je freaky show

Biškić o Eurosongu: Osim našeg Baby Lasagne jedino je Italija vridila. Ostali ili nemaju pojma pjevat ili je freaky show

'Njih par je znalo pjevati, al bilo je i onih koji ne bi prošli ni na seoskom natjecanju'

Jučerašnji Eurosong komentirao je i poznati splitski čokolatijer, Marinko Biškić.

'Osim našeg Baby Lasagne jedina pjesma koja je vridila je La Noia - Italija, sve ostalo je: il nemaju pojma pjevat il je freaky show', napisao je. 

Neki od njegovih prijatelja su se složili s njim, a neki su isticali i neke druge predstavnike poput Francuske ili Portugala.

'Francuz zna pjevati, al loša pjesma, Portugal isto, Srbija i Slovenija su nešto neartikulirano mumljale, Finci majstori freaky showa al 'niđe pjesme', njih par je znalo pjevati, al bilo je i onih koji ne bi prošli ni na seoskom natjecanju (Englezi), a o Irskom freaky showu- to da su izgledali fejk i jadno je sporedno, al nema pojma pjevat', odgovorio je Biškić.


Vaša reakcija na temu