Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr Bivši tenisač Mario Ančić oženio je dugogodišnju djevojku, liječnicu Milu Fabris

Bivši tenisač Mario Ančić oženio je dugogodišnju djevojku, liječnicu Milu Fabris

Vjenčanje je upriličeno u Rovinju

Splićanin, bivši teniski as, Mario Ančić (37) uplovio je u bračne vode sa svojom dugogodišnjom djevojkom, liječnicom Milom Fabris. Vjenčanje se održalo danas u 14 sati u Crkvi svete Eufemije u Rovinju.

Na svadbi je uz kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurina, nekadašnjeg veslača, prisustvovalo još 15 uzvanika iz kruga najužih članova obitelji, doznaje Story.hr.

Podsjetimo, Mariju je tenisačka karijera bila prekinuta kada mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje zbog mononukleoze. Iako ga je to spriječilo u osvajanju Grand Slam turnira, Mario se istaknuo u akademskom svijetu.

S 31 godinom doktorirao je pravo na prestižnoj newyorškoj Columbiji, a radio je i za jednu od najvećih svjetskih banaka Credit Suisse. Mario trenutno radi za američki investicijski fond One Equity Partners, čiji je dopredsjednik upravo njegov vjenčani kum Ante Kušurin.

Vaša reakcija na temu