Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook CHARLES PRVI PUT O RAZVODU 'Ja nikad nisam bio taj koji je varao'

CHARLES PRVI PUT O RAZVODU 'Ja nikad nisam bio taj koji je varao'

'Slijedi istina'

Charles Pearce se prvi put oglasio o razvodu od uskoro bivše supruge Elle Dvornik.

- Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni - napisao je na Instagramu i demantirao da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u zato što 'Ella nije imala vizu'. 

- Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti - dodao je.

- P.S. Imam 47 godina. P.P.S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana - za kraj je napisao i dodao 'Slijedi istina'.

Vaša reakcija na temu