Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: StockSnap from Pixabay CINAZ Informiranje o Europskim izborima u Zadru

CINAZ Informiranje o Europskim izborima u Zadru

Aktivnosti Europske komisije u Hrvatskoj

Udruga CINAZ (Eurodeskov multiplikator) u suradnji s centrom EUROPE DIRECT Zadar obilježiti će Europski tjedan mladih kroz održavanje predavanja za mlade o Europskoj uniji, EU izborima, Europskom parlamentu te srodnim temama.

Informiranje o Europskim izborima u Zadru

Cilj ove aktivnosti je podići svijest mladih o važnosti njihovog sudjelovanja u demokratskim procesima. Kroz prezentaciju, interaktivne igre te otvorene razgovore, nastojat će se mladima pružiti temeljna znanja o tome kako Europski parlament funkcionira, koji su njegovi zadaci i ovlasti te kako donosi odluke koje utječu na živote svih građana Europske unije. Osim što će ova aktivnost biti izvor informativnog sadržaja, ona će biti i prilika za otvoren dijalog i razmjenu mišljenja među mladima.

Održat će se 26. travnja u Gimaziji Jurja Barakovića, Zadar.

Vaša reakcija na temu