CIRKUS NA LEDU: Posjetite spektakl na Gripama, ulaz je besplatan

CIRKUS NA LEDU: Posjetite spektakl na Gripama, ulaz je besplatan

Bit će to dobra zabava na dan sv. Nikole

Nakon nastupa pred više od 200 milijuna gledatelja u više od 50 zemalja svijeta, čuveni internacionalni grand 'Cirkus na ledu' u okviru nove europske turneje gostuje i u velikoj dvorani na Gripama kao dar Grada Splita za Sv. Nikolu, 6. prosinca. Ulaz je besplatan. Ovo je prilika gledateljima pogledati program koji očarava publiku širom svijeta, donoseći osmijehe i zabavu mlađima, a starima vraća sjećanje na nekadašnje cirkuske arene, vraćajući iz zaborava ovu vrstu zabave za sve generacije.


Program je prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus. Izvodi se uz
spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju svojim nastupom uvode i gledatelje.


Pored parterskog izvođenja točaka, klaunova i akrobatike, gledateljima će biti prikazane i točke na trapezu, a sve spojeno s akrobatikom na klizaljkama. Posebna atrakcija je korištenje klizaljki u pojedinim točkama gdje je visina klizaljki 60 centimetara. Program za sve generacije, u kojem će pored djece uživati i njihovi roditelji, tokom proteklih godina je postao spektakularna svjetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom svijeta.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54938, "");
Pregledaj komentare
29