NOVO SPLITSKO PIVO Dođite večeras u Black Dog i probajte Nitro Milk Stout

NOVO SPLITSKO PIVO Dođite večeras u Black Dog i probajte Nitro Milk Stout

Pivo je karbonizirano i točeno posebnom tehnikom kod koje se upotrebljava dušik umjesto Co2

U petak, 13. prosinca, lokal Black Dog i L.A.B. Split Craft pivovara udružuju snage kako bi predstavili novo pivo - Nitro Milk Stout! Zabava uz degustaciju i glazbu počinje u 20 sati...

- Ako se pitate što je to Nitro Milk Stout, to je pivo karbonizirano i točeno posebnom tehnikom kod koje se upotrebljava dušik umjesto Co2 što daje pivu gustu i nevjerojatno kremastu pjenu za potpuno uživanje. Kako bi vam bolje približili to iskustvo zajedno s L.A.B. Split Craft pivovarom smo za vas napravili poseban party u Black Dog Baru ovog petka. Za zabavu će biti zaslužen naš dobro znani DJ Miki, a očekuju vas i neke posebne nagrade - poručili su iz puba smještenog u Hrvojevoj ulici, na vrhu Pazara.

Tijekom cijelog prosinca kod tu će se moći osim Nitro Milk Stouta probati i ostala craft piva iz LAB-ove ponude i još mnoge koje su zakuhali u svojoj maloj pivovari.

Ova splitska pivovara može se pohvaliti nagradom za najbolje craft pivo u Hrvatskoj za 2018. godinu (Imperial IPA), a poznati su po sudjelovanju u akcijama poput 'No shave November', gdje surađuju s poznatim osobama (Zoran Šprajc, The Beat Fleet, Valentino Bošković) koje su im zaštitna lica na bocama i bačvama, a prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe za borbu protiv raka. 

Njihov moto je pomoći drugima da rastu i podignu svijest o craft pivi.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55591, "");
Pregledaj komentare