Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nova TV Screenshot DIGAO PUBLIKU NA NOGE Mladi Splićanin u Supertalentu razvalio s 'Majko Dalmacijo'

DIGAO PUBLIKU NA NOGE Mladi Splićanin u Supertalentu razvalio s 'Majko Dalmacijo'

Nastup 13-godišnjaka Maja Šuput je opisala kao onaj koji će ući u povijest svih nastupa

Nikola Pavičin nastupao je večeras u novoj sezoni showa Supertalent, a njegov audicijski nastup još će se dugo prepričavati. Ima samo 13 i pol godina, dolazi iz Slatina i ima stav koji je teško pokolebati, što je pokazao i na pozornici. Zapjevao je jednu od svojih omiljenih dalmatinskih pjesama ‘Majko Dalmacijo’.

- Moja je filozofija radi da možeš zaraditi i onda se odmori - objasnio je Nikola.

- Imam nekih mana, puno se derem. To mi je u genima, i otac se dere. Pusti me brate, neću ti ja govoriti gdje sam ja bio, što sam ja radio. Jesmo gotovi? Nismo ni počeli? Jadan vlasnik s vama - nasmijao je Nikola sve već kod predstavljanja.

Kad naraste bit će kuhar, a najdraže mu je kad mu mama skuha musaku.


- Ne treba sad imati curu, ima još do ženidbe. Meni sigurno još deset godina - ispričao je.

- Moraš šetati i dizati ruke, to se zove flert s publikom, to uvijek pomaže. Što ćeš ti pjevati s grčem. Onda nisam trebao ni dolaziti. Uđem, otpjevam, završim, izađem, i ako pobijedim - pobijedim. To je to, cijela teorija nauke - zaključio je ovaj zanimljivi dječak.

U publici mu je najveća podrška bio tata, koji je bio pravi hit.

- Ovaj nastup će ući u povijest svih nastupa. Ja nikad nisam čula da nekome falš lijepo stoji, naprosto si neodoljiv i točka - rekla mu je Maja Šuput nakon nastupa.

- Ne znam hoćeš li proći, ali to kako tvoj tata falša, u duetu, ako slučajno ne prođeš, nije do tebe, nego do genetike - dodala je Martina Tomčić.


Nikola je od Davora Bilmana dobio da, isto kao i od Maje Šuput, a kad je došao red na Martinu Tomčić, Frano se našalio rekavši ‘ajde Martina, za ljetovanje, a onda je upao tata sa strane ‘U Trogiru može gdje hoće. Samo vi dođite, naći ćete nas’, na što je publika pukla od smijeha.

- Imam kompromisno rješenje. Ja ću tata doći u Trogir, da Nikolu naučim pjevati, ali večeras je ovo ne - zaključila je Martina.

Nikola je otišao kući s tri da jer mu je jedno dao i Fabijan Pavao Medvešek.

Vaša reakcija na temu