Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Dječaci dva mjeseca mahali trajektu na Olibu, kapetan napravio nešto što će pamtiti

Dječaci dva mjeseca mahali trajektu na Olibu, kapetan napravio nešto što će pamtiti

Možda to presudi u odabiru karijere

Četverogodišnji Hrvoje i njegovih pet prijatelja dva mjeseca su dočekivali Jadrolinijin trajekt Lastovo na otoku Olibu, a onda im je kapetan dao uspomenu za cijeli život.

'Gotovo puna dva mjeseca četverogodišnji Hrvoje te malo stariji Marin, Karli, Tessa, Tomas, Vito svakoga su dana dočekivali naše Lastovo na Olibu. A onda se jednoga dana zapovjednik broda Lastovo Igor Bačić spustio među veselo društvo i pozvao ih na zapovjedni most', napisali su iz Jadrolinije na Instagramu uz fotografije veselog susreta.

Dječaci nisu krili fascinaciju komandnim mostom, a kapetan im je čak dao da uključe brodsku sirenu. Osim toga, ostavio im je i kratku poruku kako bi imali uspomenu na svoju avanturu.

'Dragi Hrvoje! Neka ti svako sljedeće ljeto bude veselo i sritno kao ovo!!! Žele ti kapetan Igor Bačić i kapo Dean Koludrović', stoji u poruci koja je i pečatirana službenim brodskim pečatom. 

Dječacima će ovo ljeto zasigurno ostati u dugom sjećanju, a ne sumnjamo da će svoju avanturu svima prepričavati još dugo.

Vaša reakcija na temu