Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Djevojka nogometaša Ćalete-Cara napravila pomutnju u Parizu: U raskošnoj haljini trčala po prometnoj cesti

Djevojka nogometaša Ćalete-Cara napravila pomutnju u Parizu: U raskošnoj haljini trčala po prometnoj cesti

- Grad ljubavi i romantike - napisala je

Pravnica i influencerica Adriana Đurđević (28), djevojka reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (24), svojim fotografijama na društvenim mrežama često raspameti svoje pratitelje, pišu 24 sata

Sada je pozirala u glamuroznoj haljini, a brojni fanovi komentirali su kako ih podsjeća na princezu iz animiranih crtića.

Neki pratitelji su otišli korak dalje pa su ju usporedili s glavnom aktericom serije 'Seks i grad' Carrie Bradshaw.

- Grad ljubavi i romantike - napisala je Adriana ispod fotografije na kojoj pozira ispred Eiffelovog tornja. Usput je i trčala prometnom ulicom pa je napravila pravu 'pomutnju' od znatiželjnih pogleda. 

Nije otkrila je li riječ o modnoj kampanji ili se samo poželjela fotografirati u raskošnoj haljini u omiljenom gradu. 

Inače, Duje i Adriana su u vezi dvije godine, a ona se zbog njega odlučila preseliti iz Dubrovnika u Francusku. 

- Kad nekoga voliš, voliš sve njegove vrline i mane. Mene jedino živcira što moram stalno gledati nogomet - rekla je Adriana, dok Duje ne voli što mora ponekad djevojku fotografirati. 

Adriana često objavljuje i romantične trenutke sa svojim dečkom. Najdraže svakodnevne geste su im zagrljaji, a u njihovoj vezi nema mjesta ljubomori jer imaju povjerenja jedno u drugo. Također, istaknuli su što im se najviše sviđa, a što im ide na živce jedno kod drugoga. 

Vaša reakcija na temu