Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press DOM MLADIH Koncert instrumental rock benda Bizon u Amfiteatru

DOM MLADIH Koncert instrumental rock benda Bizon u Amfiteatru

U petak, 3. svibnja

U Amfiteatru Doma mladih, ovaj petak, 3. svibnja će se održati koncert instrumental rock benda Bizon. Koncertom Bizon u Amfiteatru Doma mladih u vrijeme tjedna proslave našeg grada slavit ćemo živi entitet splitske zajednice koji je povezan s fizičkim mjestom štovanja kulture. Split je grad umjetnika u kojemu je glazba bitan i neizostavan transversalan pojam te nam kroz kulturno nasljeđe ostavlja neizbrisiv trag koji se uvijek iznova ogleda kroz navike ljudi koji tu okolinu žive i čiji su, ponekad zbilja zanimljivi i bučni stvaratelji.

Bizon je instrumentalni (rock) bend iz Splita koji čine Luka Krstulović (gitara) i Dragan Đokić (bubanj). Bend je nastao 2012. godine te od samog početka djeluje kao duo, u kreativnom i koncertnom smislu. Oba člana su aktivni sudionici splitske nezavisne glazbene scene od 2000. godine (Anita, Pale, To, Empty Wallets, Anal Intruders, Mondo Kick, Stepped Out, Wizard Of Stone Mountain). Bizon iza sebe ima 3 EP izdanja dostupna u digitalnom obliku, a 2023. godine izdali su LP album 'Garnizon' na vinilu . Bend će u Amfiteatru Doma mladih izvesti set svojih autorskih pjesama

Ulaznice možete kupiti online te na prodajnim mjestima: Dancing Bear - Dioklecijanova 6; Tisak Media Split - Vukovarska 207 te na dan izvedbe sat vremena prije početka događanja.

Vaša reakcija na temu