Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Donosimo najzanimljivija vikend događanja u sklopu Adventa u Splitu

Donosimo najzanimljivija vikend događanja u sklopu Adventa u Splitu

Zabavlja se na Rivi, u Đardinu, Marmontovoj...

Split će i ove subote biti prepun događanja. U 11 sati u Đardinu počinje dječji program, na Rivi nastupa Nenad Vetma, a u Marmontovoj ulici će u čast Oliveru Dragojeviću nastupiti KUD Jedinstvo i dječje klape i solisti. Na Marjanu se u Zoološkom vrtu igraju zaboravljene igre u sklopu Dana dječje radosti i mašte. 

- Iz popodnevnog programa izdvajamo nastup crkvenog zbora VIS Veritas Aeterna u 18 sati u Đardinu, a za dobru večernju zabavnu zadužen je 058 band koji nastupa u 20.30 sati. Nedjeljni program započinje koncert duhovne glazbe SKAC Band u 11 satu u Đardinu, a na Rivi nastupa zabavna grupa Sol i Đorđi Peruzović. Da nam nedjelja prođe u veselju i zabavi, pobrinut će se Splicka scena koja će nam na Rivi u 20.30 izvesti Stand-up po splicki - najavljuju iz Turističke zajednice grada Splita. 

Napominju kako se cjelokupan program može provjeriti na njihovim stranicama visitsplit.com. 

Vaša reakcija na temu