Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Prgomet DUPKOM PUN DOM MLADIH Pogledajte veliku fotogaleriju s Pričigina

DUPKOM PUN DOM MLADIH Pogledajte veliku fotogaleriju s Pričigina

Četvrta, posljednja večer

U amfiteatru Doma mladih sinoć je uz ovacije publike zaključena posljednja večer ovogodišnjeg izdanja Pričigina. Dašak ozračja donosimo vam u još jednoj velikoj fotogaleriji. 

Sinoćnji program otvorile su jake domaće snage, uz moderaciju Edija Matića, splitski spisatelji Boris Škifić, Miro Morović, Siniša Kekez i Marijo Glavaš te jedna spisateljica - Aleksandra Kardum. Oduševili su publiku pričama o blamažama. Kako to već biva u Dalmaciji, svi vole čuti dobru priču o nečijoj 'sramoti'. Od matere, zmije i njemačkih turista Mira Morovića, revolucionarnih zanosa iz mladih dana Siniše Kekeza, do prepucavanja Aleksandre Kardum s Helgom i Marinkom - publika je umirala od smijeha i sve pripovjedače nagradila velikim aplauzom. 

Ipak, ne umanjujući vrijednost i kvalitetu sjajnog prvog programa, najiščekivaniji trenutak večeri bio je dolazak Rade Šerbedžije, o čemu smo sinoć pisali. Ispred Doma mladih ljudi su u koloni čekali u nadi da će uspjeti ući i stisnuti se negdje unutra...

Vaša reakcija na temu