Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Toni Brnović Eco-selo Grabovica: Splićani su nam glavni gosti
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Eco-selo Grabovica: Splićani su nam glavni gosti

Kapacitet dvorane za vjenčanja je 500 gostiju, a nudi se i smještaj

Eco-selo Grabovica u Hercegovini, udaljeno tek 10 kilometara od graničnog prijelaza Kamensko, sve je češća destinacija za splitske i dalmatinske mladence. Nije ni čudo kada vidimo što se sve nudi u tom malom kompleksu. 

- Tri godine smo na usluzi mladencima. Koliko se god to činilo daleko, tu nema previše vožnje, pogotovo iz Dalmacije. Upravo nam glavninu gostiju čine Splićani. Često ističu kvalitetu naše usluge, pa se tako dobar glas brzo širi - kazala nam je Ljubica Ivančić iz Eco-sela Grabovica.

Mladencima i njihovim gostima se nudi i usluga smještaja. Kapacitet dvorane je 500 gostiju.

- Naravno da su hercegovačka vjenčanja puno posjećenija, Dalmatinci uvijek imaju nešto brojkom skromnija slavlja - kazala je Ljubica.

Nije samo organizacija vjenčanja ono čime se bave, tu su poslovi i vezani uz eko turizam, ugostiteljske usluge...

Vaša reakcija na temu