Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Freepick Evo što je pumpkin spice poza...

Evo što je pumpkin spice poza...

Dobra za žensko zdravlje

Sada kada je jesensko vrijeme pokazalo svu svoju raskoš, seksolozi otkrivaju savjete za seks koji će pomoći parovima da uživaju u začinjavanju ove hladnije sezone. A upravo je i to jedan od razloga zbog kojeg su mnogi jedva dočekali prestanak vrućina - seks je tijekom hladnijih dana duži, zanimljiviji i ugodniji, barem tako tvrdi velik broj parova.

Jedna je poza zazvučala posebno intrigantno i prikladno za ovu sezonu. Riječ je o pumpkin spice pozi. 

Žena treba opkoračiti partnera, sjesti na njega i ispružiti noge s obje njegove strane. On pritom leži na leđima. Nakon toga ga uhvati za ramena. Na taj način preuzima kontrolu, a muškarac je obuhvaća oko struka i zajedno njišući se dolaze do vrhunca.

Osim toga što ćete oboje garantirano uživati, ova je poza, kao i froggy, dobra za žensko zdravlje te za otpuštanje nagomilanog stresa, piše Zadovoljna

Vaša reakcija na temu