Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FESTIVAL MEDITERANSKOG FILMA Novi hit film Juliette Binoche večeras premijerno na Bačvicama

FESTIVAL MEDITERANSKOG FILMA Novi hit film Juliette Binoche večeras premijerno na Bačvicama

U besplatnom kinu ispred Doma mladih od večeras su na rasporedu naslovi iz Španjolske, Portugala, Crne Gore i Egipta

Jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg Festivala mediteranskog filma Split, novi uradak slavne Juliette Binoche, prikazuje se večeras u ljetnom kinu Bačvice. 'Ona koju zamišljaš' premijerno je prikazan na posljednjem Berlinaleu gdje je ova Oscarovka bila i predsjednica ocjenjivačkog žirija.

U pitanju je napeti triler s elementima romantike u kojem glumica daje izniman prikaz usamljene sredovječne žene koja, nakon što kreira lažni Facebook profil, gubi granice između laži, snova i stvarnosti. Kritičar Marko Njegić napisao je kako u ovom filmu Binoche pokazuje da je velika glumica i kako je u pitanju jedna od njezinih boljih uloga u posljednje vrijeme.

Deset godina nakon što je na FMFS-u pobijedio film 'Agnesine plaže' ovaj festival nedavno preminuloj redateljici Agnes Varda u kinoteci Zlatna vrata u 19 sati odaje počast prikazivanjem njezina posljednjeg dokumentarnog uratka. U pitanju je svojevrstan testament ove ikone francuske kinematografije, prava poslastica za sve ljubitelje mediteranskog filma.

'Moljci' kratki film redatelja Tomislava Đurineca u kojem glavnu ulogu ima Tihana Lazović u programu je 'Ješki' na Bačvicama, a u kinoteci se prikazuju 'Strujanja' Katerine Dude.

U besplatnom kinu ispred Doma mladih od večeras su na rasporedu naslovi iz Španjolske, Portugala, Crne Gore i Egipta, u sklopu programa međunarodnog kratkog filma.

Vaša reakcija na temu