Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dario Njavro / HRT FINALE SHOWA 'THE VOICE' Albina Grčić večeras će pjevati ove tri pjesme

FINALE SHOWA 'THE VOICE' Albina Grčić večeras će pjevati ove tri pjesme

Glasovi gledatelja odlučit će o pobjedniku natjecanja

Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan ili Vinko Ćemeraš, kome će pripasti naslov ovogodišnjeg pobjednika The Voicea Hrvatska? Albini, djevojci iz Splita koja je još na Audiciji oduševila izvedbom pjesme 'En Cambio no', Bernardi koja je izvedbom 'Jolene' Dolly Parton oduševila gledatelje, Filipu, kojeg je njegova mentorica proglasila već sada spremnim za svjetsku pozornicu ili Vinku, mladiću iz Čapljine koji svakom izvedbom potvrđuje da ljepota njegova glasa je i u iskrenosti izvedbe. 

U dosadašnjim nastupima imali su priliku pokazati sve svoje kvalitete, a završna emisija ove subote bit će njihov vrhunac. Sva četiri finalista večeras (Prvi program HRT-a, 20.05 sati) će imati tri nastupa: jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo (izvest će pjesmu s Audicije), jednu će pjevati zajedno sa svojim mentorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja 'The Voicea Hrvatska'. I na kraju zbroj glasova gledatelja odlučit će tko je pobjednik treće sezone! 

1. FILIP RUDAN - Someone You Loved - (Lewis Capaldi)
2. ALBINA GRČIĆ - En Cambio No - (Laura Pausini)
3. BERNARDA BOBOVEČKI - Hurt - (Johnny Cash)
4. VINKO ĆEMERAŠ - Pyro - (Kings of Leon)
5. FILIP & VANNA - Loš trenutak - (Vanna)
6. ALBINA & MASSIMO - Suze nam stale na put -(Massimo)
7. BERNARDA & IVAN - Nama se nikud ne žuri - (Vatra)
8. VINKO & GOBAC - Pinokio - (Psihomodo Pop)
9. FILIP RUDAN - All I Ask - (Adele)
10. ALBINA GRČIĆ - Korake ti znam - (Maya Sar)
11. BERNARDA BOBOVEČKI - Only Love Can Hurt Like This - (Paloma Faith)
12. VINKO ĆEMERAŠ - Pelin i med - (Dino Dvornik)
Vaša reakcija na temu