Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Jaković FOTO Velika fešta u centru Splita: GK Grad slavi svoj dan

FOTO Velika fešta u centru Splita: GK Grad slavi svoj dan

Za djecu krafne i Klaun Šarenko, za odrasle meso s gradela

Gradski kotar Grad u subotu, 26. listopada obilježit će svoj dan koji se poklapa s datumom upisa stare splitske jezgre na UNESCO-vu listu te Danom oslobođenja Splita od fašista.

Uoči službenog datuma proslave na trgu u Dobrom priređena je fešta.

'Naglasak smo stavili na djecu jer su nam ona najvažnija, tako da smo njima doveli Kaluna Šarenka i Čarobne animatore, osigurali smo im i krafne. Odrasli se, pak, mogu zabaviti uz meso s gradela', rekla nam je predsjednica Vijeća GK Grad Lara Arapović Bonačić.

Za gradele su bili zaduženi članovi Motokluba Desperado. Njihov predsjednik Nenad Bačić nam je otkrio da su se rado odazvali kako bi pomogli u organizaciji, ali i sami zabavili sa svojom djecom.

Djelić ozračja donosimo u fotogaleriji Joška Jakovića.

Vaša reakcija na temu