Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Maturalna večer Grafičke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Grafičke škole

Budućnost je u vašim rukama, gradite je u svojoj Hrvatskoj - poručio im je ravnatelj Ivan Kovačević

Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo u četvrtak navečer u hotelu Atrium, gdje je 152 učenika Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju iz Splita sa svojih 30-ak profesora uživalo u maturalnoj zabavi.

Maturanti i maturantice blistali su u svečanim haljinama i odjelima, a rasplesali su se uz ritmove benda Neron. Ravnatelj škole Ivan Kovačević ispratio je svoju 27. generaciju maturanata. 

- Radostan sam i sretan kad vidim ove divne mlade ljude. Čestitam im na njihovu odrastanju. Poručio bih im da je budućnost u njihovim rukama, da je grade i žive u svojoj Hrvatskoj, a kad biraju stranu, da budu uvijek na strani dobra - poručio je maturantima ravnatelj. 

Vaša reakcija na temu