Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić FOTOGALERIJA: Maturalna večer Prirodoslovne škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Prirodoslovne škole

Grupa Neron zabavljala je učenike i njihove profesore u hotelu Radisson Blu


Prirodoslovna škola u subotu navečer je imala maturalnu zabavu, a osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo u hotelu Radisson Blu Split, gdje je preko 120 učenika i njihovih profesora zabavljala grupa Neron.

- Večeras sam posebno ponosna, jer smo unatoč situaciji s pandemijom uspjeli organizirati maturalnu večer koju planiramo od početka ove školske godine. Maturanti su prošli puno toga, jednu neizvjesnost, online nastavu, brojne zabrane i konačno su dočekali ukidanje mjera i večeras se mogu bezbrižno zabaviti. Polako se vraćamo u staro normalno, a to ćemo obilježiti uz druženje, pjevanje i ples - poručila je ravnateljica Marija Pustak prije maturalne zabave.

Dodala je da je nedostajala povezanost među učenicima jer smo mjerama došli do jedne vrste otuđenja.

- Prošla generacija nije imala maturalnu večer i tek smo tada shvatili koliko je njima to važno. Ovo uzbuđenje koje večeras vlada među učenicima teško je opisati - rekla je ravnateljica.

Naglasila je da su vrata škole uvijek otvorena njihovim bivšim učenicima.

- Naša škola nudi gimnazijski program te strukovna zanimanja kemijski, prehrambeni i ekološki tehničar. Ovom prilikom pozivam sve zainteresirane učenike neka nas posjete krajem svibnja kada će se u našoj školi održati Dani otvorenih vrata. Neka dođu vidjeti suvremeno opremljene laboratorije iz kemije, fizike i biologije, a na našoj web stranici mogu provjeriti brojne aktivnosti koje provodimo. Imamo planinarsku grupu, eko-škola smo, imamo zadrugu, foto klub, školski list Floru i brojne druge programe. Ponosni smo na sve sadašnje i bivše učenike koji rado svraćaju da nas pozdrave. Tada znaš da si odgojio prije svega divne mlade ljude - zaključila je Pustak.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako su se maturanti i maturantice sredili za ovaj nezaboravni dan...

Vaša reakcija na temu