Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Prostyle FOTOGALERIJA: Maturalna večer Zdravstvene škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Zdravstvene škole

Dio odlične atmosfere pogledajte u fotogaleriji i videozapisu


Maturalna zabava Zdravstvene škole održana je u subotu u hotelu Radisson Blu Split. Lijepi, vrijedni i pametni, ovi srednjoškolci su nakon puno praktične nastave i ponekad teških predmeta dočekali svoju glamuroznu večer. 

Oko 170 maturanata iz sedam odjeljenja, u pratnji svojih profesora, zablistalo je na crvenom tepihu, a mi vam donosimo veliku fotogaleriju. 

Maturanti i maturantice u predivnim kreacijama stali su i pred našu kameru, maturant Antonio pomogao nam je saznati kako su tekle pripreme za njima poseban dan, pogledajte mali dio odlične atmosfere.

@dalmatinskiportal MIKROFON JE PREUZEO ANTONIO, maturant Zdrastvene škole Split, i pomogao nam saznati kako su tekle pripreme za zabavu #maturalna #maturanti #zabava #maturalnazabava #promnight #haljine #odijela #zdrastvenaskola #skola #srednjaskola #split #hrvatska #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu