Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Prirodoslovna tehnička škola Split sinoć je imala maturalnu zabavu
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Prirodoslovna tehnička škola Split sinoć je imala maturalnu zabavu

Bravo bend je zabavljao učenice i učenike u hotelu Radisson Blu Split

Prirodoslovna tehnička škola u subotu navečer je imala maturalnu zabavu u hotelu Radisson Blu Split. Bravo bend je bio zadužen za dobro raspoloženje 115 maturanta i maturantica.

- Za nastavnike je maturalna večer uvijek iznova čarobna jer je svaka generacija maturanata posebna. I ove su godine pripreme za svečanost počele već u rujnu. Ti mladi, lijepi i pametni ljudi na kraju su jednog važnog dijela svojih života. Prekrasno je proslaviti s njima i prisjetiti se posebnih trenutaka iz razreda i školskog života. Nadam se da smo ih dobro pripremili za izazove koji slijede i želim im puno zdravlja, sreće i odvažnosti - kazala je profesorica Sandra Bešker.

Vaša reakcija na temu