Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Održana maturalna večer V. gimnazije 'Vladimir Nazor'
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Održana maturalna večer V. gimnazije 'Vladimir Nazor'

Učenike i njihove profesora zabavljao je XXS band

U petak navečer u hotelu Radisson Blu učenici V. gimnazije 'Vladimir Nazor' proslavili su svoju maturalnu večer. Oni su u odličnoj atmosferi najluđe srednjoškolske zabave uživali do sitnih jutarnjih sati, a za zabavu oko 160 maturanta i njihovih profesora pobrinuo se XXS band.

Ravnateljica Ankica Kovač uputila je lijepe riječi svojim maturantima.

- Budući da nisam u razredu, ne mogu reći po čemu su bili posebni. Zasigurno mogu biti ponosna što svoje školovanje privode kraju bez ikakvih poteškoća u radu i to ih čini posebnima. Bili su tiha rijeka za koju vjerujem da će brijege valjati. Jedina moja poruka ovim mladim ljudima je da ostanu kakvi jesu i neka uvijek biraju srcem.

Lidija i Ana su nam prije zabave otkrile kako se osjećaju pri kraju svog srednjoškolskog obrazovanja.

- Uzbuđeno! Ovo smo čekali sve četiri godine, velika je ovo večer za nas. Svi su tako lijepi i mislim da nas očekuje jedna večer za pamćenje. Mi cure smo se spremale puno za ovu večer, imale smo puno više stvari za kupiti nego momci, ali mislim da je svaka na svoj način lijepa i posebna. Vridilo je truda! - poručile su maturantice koje su nam otkrile po čemu će pamtiti četiri godine provedene u ovoj školi.

- U Nazora smo dobili veliko znanje i mislim da ćemo uspjeti ostvariti svoje snove. Nikada nismo požalili što smo odabrali ovu školu, uvijek ćemo je se rado sjećati po društvu i profesorima - zaključile su jednoglasno.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji Veljka Martinovića.

Vaša reakcija na temu