Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Ana Uršula Najev i Black Coffee oduševili publiku na Teatru pod zvijezdama

FOTOGALERIJA Ana Uršula Najev i Black Coffee oduševili publiku na Teatru pod zvijezdama

Koncert se održao u gimnazija u Zagrebačkoj ulici

Sinoć je u dvorištu IV i V gimnazije u Zagrebačkoj ulici na manifestaciji 'Teatar pod zvijezdama' održan koncert Ane Uršule Najev i grupe Black Coffee koji je prošli tjedan bio odgođen zbog kiše. 

Zadarsko-splitska grupa Black Coffee koju čine afirmirani glazbenici Ivan Ivić na klavijaturama, Renato Švorinić na bas gitari i Jadran Dučić Čićo na bubnjevima nakon odlaska pjevačice Martine Thomas koja se preselila u SAD, našli su dostojnu zamjenu u pjevačici Danijeli Prpić. Ona se odlično uklopila u repertoar grupe tako da je prepoznatljiv zvuk i stil ostao isti, a njena senzibilna interpretacija očarala je publiku.

Zvijezda večeri je bila Ana Uršula Najev mlada talentirana glumica i pjevačica koju TV gledaoci mogu pratiti u seriji 'Kumovi' gdje igra jednu od glavnih uloga. Njene interpretacije pjesama 'Where do I begin', 'Boulevard of broken dreams', 'I love you more than you`ll ever know', 'Georgia on my mind' i druge oduševile su brojnu publiku koju ni prohladna večer nije omela, a izvedba Oliverove i Runjićeve 'Romance' i 'Stine' su ih zapalili tako da su svi zajedno pjevali. 

Posebno treba pohvaliti i odlično ozvučenje kao i prekrasan ambijent dvorišta gimnazije koji je organizator otkrio Splićanima. 

Vaša reakcija na temu