Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom studio, Jakov Matić (SC) FOTOGALERIJA Maturalna večer splitske Elektrotehničke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer splitske Elektrotehničke škole

Zabava za pamćenje u restoranu Kampus, pogledajte video



U restoranu Kampus održan je maturalni ples učenika Elektrotehničke škole u Splitu. Crvenim tepihom prošetalo je 106 maturanata, 55 mladića i djevojaka u njihovoj pratnji te 30 profesora. 

Cijeli je špalir praćen gromoglasnim pljeskom ponosnih roditelja i prijatelja koji su došli ispratiti maturante u ovu najvažniju večer njihovih života.

Poviše plesnog podija smjestila se disco-kugla i bogata rasvjeta, a za za zabavu je bio zadužen Taxi bend.

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji Proelkom studija i Jakova Matića iz Studentskog centra u Splitu.

@dalmatinskiportal Maturalna večer splitske Elektrotehničke škole #maturanti #maturalnazabava #ucenici #fyp #haljina #odijela #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu