Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalni ples Srednje tehničke prometne škole Split

Grupa Twist off zabavljala je maturante

Maturalni ples učenika splitske Srednje tehničke prometne škole održan je u petak u Radisson Blu hotelu. Prekrasne i odlično raspoložene maturante, ali i njihove profesore zabavljala je grupa Best. Nakon uspješno odrađenog poziranja i fotografiranja, nije ih trebalo puno animirati, a zabava je, naravno, potrajala do dugo u noć.

- Djeca su izrasla u divne mlade ljude koji odlaze iz naše škole, ali se uvijek pogledom vraćaju. Svrate oni do svoje škole i nakon što iz nje odu, jave se na ulici i vraćaju joj sve što su od nje dobili. Želim im da oko sebe izgrade sreću, neka puno vremena ne gube na traženja i lutanja - poručio je maturantima ravnatelj Josip Balić koji je bio posebno ponosan na svoje učenike.

- Za razliku od učenika gimnazije, široko im je polje i mnoga vrata su im otvorena. Vjerujem da će mnogi nastaviti s obrazovanjem, a oni koji će na tržište rada nadam se da im je škola pružila znanja i vještine da se tamo lako snađu. Svaka generacija učenika je posebna i najbolja, pa tako i ova. Kad prestanemo tražiti sitnice i mane, kada gledamo vrline, shvatimo da su učenici i nama dali pregršt veselja i novih saznanja. Hvala im i želim im puno sreće u životu.

Svoje dojmove podijelili su nam maturanti Marko Milković i Ivo Ramljak.

- Očekujemo ludu i nezaboravnu večer. Jedva smo dočekali maturalnu zabavu koja je kruna našeg četverogodišnjeg obrazovanja. Dugo smo se spremali za današnji dan, posebno naše djevojke koje su morale pripaziti na više detalja, od haljine, šminke, frizure, cipela, nakita, a mi muškarci smo imali lakši zadatak. Odabrali smo odijelo i večeras ga obukli. Sada kreće onaj ljepši dio, ples i zabava do dugo u noć - složno su nam kazali prije zabave i dodali:

- Ovo je najljepši period našeg života, da možemo birati ponovno bi upisali ovu školu koja nam je donijela divna prijateljstva, profesore i znanja s kojima možemo konkurirati u budućim poslovima.

Oko 150 maturanata i njihovih profesora proslavilo je maturalnu zabavu, a djelić atmosfere donosi naš fotoreporter Veljko Martinović u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu