Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Odličan provod u Baraci i Planu B, pogledajte kako je bilo sinoć

FOTOGALERIJA Odličan provod u Baraci i Planu B, pogledajte kako je bilo sinoć

Nastupali su Krug i Bravo band

U Splitu se sinoć moglo uz glazbu zabaviti na desetak mjesta. Mi smo odabrali dva, a oba su bila sasvim popunjena.

U BackBaru Plana B nastupila je beogradska grupa Krug u kojoj sviraju Nemanja Dašić vokal i gitara, Dragiša Uskoković na bas gitari, Marko Milivojević na bubnjevima i Dejan Tomović na klavijaturama. Inače ova grupa je službeni Tribute band EKV, a neki od njih su i svirali u posljednjoj postavi ove legendarne grupe. Mnogi štovatelji EKV tako su uživali u pjesmama 'Neko', 'Ljudi', 'Karavan', 'Tattoo', 'Glad', 'Zajedno' i još dvadesetak pjesama.

Puna Baraka ugostila je splitski Bravo band  kojeg čine Romana Čikeš pjevačica, Damir Malovan gitarist i pjevač, Albert Limić basist, Eli Cecić bubnjar i Petar Pilić klavijaturist i pjevač.

Rasplesana i raspjevana publika tako je mogla uživati u brojnim stranim i domaćim pjesmama od kojih nabrajamo neke: 'Purple rain', 'Mercy', 'Hot stuff', 'Uptown funk', 'I feel good', 'Tvoja ljubav', 'Nataša', 'Tišina', 'Ramona', 'Kreni prema meni', 'Danas sam luda', 'Bobby McGee', 'Final countdown' i druge.

Vaša reakcija na temu