Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Matić / Studentski centar Split FOTOGALERIJA Mnoštvo studenata na otvorenju Adventa na Kampusu

FOTOGALERIJA Mnoštvo studenata na otvorenju Adventa na Kampusu

Narednih dana nastupaju Magazin, Cambi, Ante Cash...

Svečanim paljenjem lampica jučer u 19.30 otvoren je Advent na Kampusu na raskošno uređenom prostoru ispred Zgrade triju fakulteta. Mnoštvo je studenata došlo prvu večer programa uživati u tisućama svjetlećih lampica, božićnih ukrasa i šarenih dekoracija. Na kućicama je bilo svega - od kuhanog vina do fritula i kobasica - a za okupljene je zagrijala grupa Best. 

Studentski centar Split (SCST), Studentski zbor Sveučilišta u Splitu (SZST) i Sveučilište u Splitu, uz potporu Turističke zajednice grada Splita i Turističke zajednica Splitsko-dalmatinske županije, udružili su snage kako bi stvorili nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Narednih dana nastupit će Magazin, Dreamers Band, grupa Euforia, Antoniette, klapa Cambi, studentski zborovi, tamburaši i DJ-evi, Ante Cash i Božanstvena komedija. Advent 20. prosinca zatvaraju Matko i Brane

'Svi su dobrodošli pridružiti se ovom čarobnom događaju koji će trajati narednih 20 dana. Nadamo se da će program našeg adventa uistinu učiniti da predbožićno vrijeme bude najljepše vrijeme u godini', izjavio je Ivan Žižić, ravnatelj Studentskog centra Split.

Osim glazbenog programa, posjetitelji će imati priliku uživati u širokoj paleti aktivnosti koje će biti najavljene na društvenim mrežama Studentskog centra Split poput kvizova znanja, organiziranog gledanja utakmice Dinamo - Hajduk, pa i Smotre Sveučilišta u Splitu. Prostor je natkriven, što znači da kiša ni u jednom trenutku ne može poremetiti studentske planove. 

Vaša reakcija na temu