Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTOGALERIJA Predivno okupljanje za Mašu na Kragićevoj Poljani uz 'Probaj i ti!'

FOTOGALERIJA Predivno okupljanje za Mašu na Kragićevoj Poljani uz 'Probaj i ti!'

Atmosfera je bila ispunjena smijehom, zabavom i međusobnim upoznavanjem

Jučerašnji događaj 'Probaj i ti!' pretvorio je Kragićevu Poljanu u pravu obiteljsku feštu. U sklopu humanitarne akcije 'Svi za Mašu', mališani i njihovi roditelji su se okušali u brojnim izazovima u invalidskim kolicima, stolnom tenisu, košarci u kolicima i visećoj kuglani, dok su se svi veselili i zajedno osvajali nagrade.

Za vrhunsku glazbu uživo pobrinuli su se klapa 'Friži', DJ Božo Vinil, gitaristi Jadran Vuskovic i Filip Najev, te na usnoj harmonici Predrag Lovre Lovrinčević, a atmosfera je bila ispunjena smijehom, zabavom i međusobnim upoznavanjem. 

Jučerašnji dan na Kragićevoj Poljani bio je nevjerojatno iskustvo zajedništva, podrške i zabave. Fotografije koje je zabilježio Bogdan Klarić svjedoče o tome i pružaju nam priliku da ponovno doživimo ovaj poseban događaj!

Vaša reakcija na temu