Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Prvi smo zavirili u duplo veću Baraku, večeras koncert Alena Islamovića

FOTOGALERIJA Prvi smo zavirili u duplo veću Baraku, večeras koncert Alena Islamovića

Koncertom uveličat će se otvaranje preuređene pivnice

Split je krajem prošle godine dobio novo mjesto za izlazak - Baraku. Pivnica je brzo je osvojila srca Splićana i sve one koji su tamo uživali u jutarnjoj kavi, dobroj spizi ili večernjoj svirci. Iako ovo vrijeme korone i nije pogodovalo ugostiteljima, vlasnici pivnice odlučili su proširiti prostor i ponudu. Prvi smo 'zavirili' u prošireni prostor čiji se kapacitet duplo proširio, montirana je nova bina, šank i vrhunsko ozvučenje. Interijer je uređen pomno do posljednjeg detalja u rockerskom duhu. Prostor je zamišljen i kao mjesto gdje se može tijekom dana doći na kavu i slastice ili ručak s poslovnim partnerom, dok u večernjim satima poprima atmosferu kluba.

Alen Islamović ima čast otvoriti preuređenu, odnosno proširenu Baraku. Koncert otvorenja održat će se večeras, a okupljeni će imati priliku uživati u hitovima Divljih jagoda i Bijelog dugmeta. Interes za koncert otvorenja je velik, a stol se može rezervirati na 095/2229091.

S novom pozornicom i kapacitetom prostor je postao idealno mjesto za razne evente, prezentacije, gledanje sportskih utakmica, zapravo multifunkcionalni prostor koji ima još jednu veliku prednost - parkiralište. Iza Barake, kod Time Boutique hotela, naime, nalazi se parkiralište koje besplatno mogu koristiti gosti tog hotela i lokala.

Pivnica s najvećom ponudom točenih piva u Hrvatskoj

Osim što nudi veliki izbor piva, Baraka se može pohvaliti i s mnogo vrsta viskija i jelovnikom kojim dominiraju burgeri, steakovi, kobasice i vrhunske deserti.

- Od novosti bismo izdvojili 16 novih točionika, što čini ukupno 32 točena piva u ponudi. Baraka je tako postala pivnica koja u Hrvatskoj ima najveću ponudu točenih piva. Novitet su i piva koja se rijetko gdje mogu pronaći u Europi, a vjerujemo kako će to najviše obradovati ljubitelje piva - otkrili su nam iz Barake. 

Vaša reakcija na temu